Under reparation

Når værkstedet modtager jeres mobil/tablet, vil de undersøge, om skaden er omfattet af jeres reklamationsret, og opdatere styresystemet til den nyeste version. Er skaden inden for jeres reklamationsret, vil jeres mobil/tablet blive repareret og sendt retur uden omkostninger.

Er skaden ikke omfattet af reklamationsretten, kontakter værkstedet jer med en pris på reparationen. Bemærk, at det koster 275 kr. i undersøgelsesgebyr, hvis reklamationsretten ikke dækker skaden – og I blot ønsker din mobil/tablet retur.

I vil løbende få besked, på både e-mail og sms, når der er ny status på jeres reparation.