Internet og fastnettelefon

Hvis I har en internetforbindelse tilknyttet jeres fastnetlinje, skal I kontakte jeres udbyder for at høre, hvad I skal gøre, når I flytter jeres nummer til os.

Såfremt I har fastnet og internet hos samme udbyder, men stadig ønsker at beholde internetforbindelsen hos udbyderen, kan I risikere, at skulle betale for, at ændre ordningen til kun at omfatte internet. Et gebyr, samt månedlig afgift, kan kræves for oprettelse, samt en bærelinje, til jeres nye internetforbindelse. Kontakt den nuværende internetudbyder, for at høre nærmere om priser og gebyrer for jeres aftale.

I kan også vælge at erstatte den faste internetforbindelse med 4G bredbånd, hos os, som I kan få til både tablet, computer eller med en wifi-router. Se vores abonnementer og læs mere om vores bredbåndsløsninger.