Ophævelse af spærring før skæringsdatoen

I kan fjerne saldokontrollen på selvbetjening ved at indtaste den firecifrede PIN-kode, som I, ved oprettelsen af saldokontrol, fik tilsendt med posten. Har I mistet PIN-koden, kan I bestille en ny hos kundeservice på 70 313 000.

I har også mulighed for blot at sætte saldokontrol på pause i en given periode. Vær dog opmærksom på, at ved ophævning, eller pause af Saldokontrol, før tid, vil den næstkommende faktura være højere end den valgte saldogrænse.