Opsætning af MMS

Til de fleste af vores telefoner, kan du finde en step-by-step vejledning i vores mobilopsætninger. Du finder dem på hovedsiden af businesssupport.3.dk.

Har du en telefon der ikke er guide til i mobilopsætningen, vil guiden til andre telefoner i langt de fleste tilfælde matche.

Er det alligevel nødvendigt at oprette en opsætning manuelt, kan du benytte nedenstående oplysninger.

• Navn: Valgfrit
  • APN: data.tre.dk
  • Proxy: Efterlad blankt
  • Port: Efterlad blankt
  • Brugernavn: Efterlad blankt
  • Adgangskode: Efterlad blankt
  • Server: Efterlad blankt
  • MMSC: http://mms.3.dk
  • Mms-proxy: mmsproxy.3.dk
  • Mms-port: 8799
  • MCC: 238
  • MNC: 06
  • Godkendelsestype: PAP
  • APN-type: default,mms,supl
  • APN-protokol: IPv4
  • APN-roamingprotokol: IPv4
  • Aktivér/deaktivér APN: APN aktiveret
  • Bærer: Ikke specificeret