For at få dit USB modem til at virke på Windows 10 kræver det en opdatering.

Du kan finde opdateringen herunder.

Mobile Partner

Inden du begynder installationen skal du sikre dig, at modemmet ikke er sat til computeren. Hvis du har en tidligere version installeret på computeren, skal den afinstalleres først.

1. Åbn den downloadede fil Mobile Partner.

2. Tryk på Pak ud øverst.

3. Vælg Udpak alle.

4. Vælg den mappe du ønsker at lægge filerne og tryk på Pak ud.

5. Dobbeltklik på Mobile Partner.

6. Tryk OK til at installere på dansk.

7. Tryk på Næste for at starte installationen.

8. Tryk på Jeg accepterer for at acceptere vilkårene.

9. Tryk på Næste for at installere i standardmappen.

10. Tryk på Installer.

11. Nu installeres Mobile Partner.

​12. Tryk på Afslut for at afslutte installationen.

13. Indsæt nu dit modem i computeren. Du kan få en skærm frem om driverinstallering – blot lad den være.

14. Nu er Mobile Partner installeret. Dobbeltklik på ikonet for at starte.

15. Tryk på Opret forbindelse.

16. I bunden kan det nu ses, at du er forbundet til internettet.