Til de fleste kendte mailudbydere som Gmail, Hotmail, Outlook eller Yahoo, kan du finde en trin-for-trin vejledning til opsætning af mail.

Du finder vores vejledninger her.

Hvis du har din egen mailudbyder, skal du bruge nedenstående oplysninger til den udgående server:

• Udgåenbde SMTP server: smtp.3.dk
  • Server port: 25
  • SSL: Slået fra
  • Brugernavn: <blank>
  • Adgangskode: <blankt>

Bemærk, ved alle informationer om indgående server, skal du have fat i din mailudbyder. I nogle tilfælde tillader mailudbyderen ikke en anden udgående server end deres egen - se derfor mailudbyderens opsætningsvejledning.