Visual Voicemail

Visual voicemail gør det muligt at se en liste over dine talebeskeder, og hvem de er fra, direkte på mobilens skærm.

Du kan aflytte dine beskeder i vilkårlig rækkefølge, besvare opkald og let administrere beskederne – uden at skulle ringe til din telefonsvarer.

Sådan gør du:

1. Installer eller opdater 3Kontakt app (hvis du ikke allerede er logget ind, skal du blot indtaste dit telefonnummer, og en kode vil blive sendt til dig på sms og mail)
  2. Swipe fra venstre mod højre, og vælg menuen ’Voicemail’
  3. Her kan du se, afspille og slette dine talebeskeder

OBS: Når du modtager en ny talebesked, kan du også åbne app’en direkte fra linket i sms’en, og på den måde er det næsten nemmere, at aflytte talebeskeder i 3Kontakt end Visuel 3Svar.

Se også vedhæftede kvikguide, hvis du er interesseret i at læse mere om de andre funktioner i 3Kontakt app.